2017-03-05 870 views
抹茶既熱潮比起之前已經大大差減退左好多🤔我好耐好耐之前已經好想試「中村藤吉」,不過有好多原因所以沒食,首先要排隊係其一啦,😂其次係身邊既朋友都話好差,搞都我有啲驚驚地🙈話哂都大拿拿HKD53$,真係肉痛嫁😭不過!見依家唔洗排隊!又有興致食雪糕!又咁岩出尖沙咀!所以咁多機緣巧合既情況就試左啦宇治金時軟雪糕-HKD53$講真,係失望既🤔但又末去都超差既地步,屬於「食一次就夠」既雪糕😂抹茶味有既,不過唔算太濃郁,雪糕有碎冰,口感也不夠滑,紅豆偏甜,白玉正正常常,比較值得一讚既係啲米通😂同樣價錢,真係via Tokyo好太多🙄總結一句,名過於實😐
所以咁多機緣巧合既情況就試左啦

宇治金時軟雪糕-HKD53$
2016-12-03
$53 (Other)