2017-09-20 334 views
十八座狗仔粉這店算在香港好多人都知!最近尖沙咀新開 ,好想支持下,此於香港出名小食,作為香港人更加要支持下。我個人估計新店開張,應該好多人排隊食,因為尖沙咀午市十分緊張,周圍大排長龍。好奇怪,經過一段時間此店中午時間人流一般,今日把握機會去試。終於試到此店狗仔粉,真心味道一般,麵無味道,無特色,靠"結"湯底支持,狗仔粉必須加菜甫一同食,但辣菜甫辣到吃不下,店內開放式令,冷氣不足,加上超辣食物,"得在" 你會馬上叫飲品,仲需要一包紙巾。魚皮餃要靠辣汁,本身食材無味,個汁太咸太辣受不了。食物被辣味蓋過,完全食不出味道。我有點失望,名過於實,此終新不如舊。
狗仔粉
魚皮餃
Other Info. : 員工友善。可以沒有期望下去試,可能不至於失望。
2017-09-20