2023-03-31 427 views
🔎Toasting (元朗)💛前排去韓國都有食Egg Drop 但發覺都好一般又少餡 返到嚟見到toasting有新款就即刻試吓🔹芋芋鬆 $38 送熱飲 凍飲+$3 (星期一至五再送薯餅)芋泥+肉鬆+400次炒蛋芋泥加肉鬆比想像中夾 甜加咸再加滑蛋 真係好出色 芋泥唔會好甜 連個底都仲有餡架 食完都幾滿足 絕對唔係食空氣 個包仲好脆🔹卡邦尼意粉 $50 (原價$68)送熱飲 凍飲+$3 不定期會做優惠 可以留意佢地ig 咁啱做緊意粉特價 未食過就試埋啦 個汁濃度啱啱好 煙肉又唔會太少 咸度適中 意粉係用扁意粉 不過我覺得黑椒多咗少少 減返啲唔好搶咗啲味就更好外賣個汁會分開上 返到屋企先撈埋就唔會乾哂啦🔹韓式邪惡芝士熱狗棒 +$19 (正價$22)平時韓式熱狗加埋芝士 其實都無得輸🤣🔸凍柚子蜜紅茶呢個係我最愛 每次都會揀呢款🔸凍奶茶基本奶茶咖啡都有 另外仲有啲特別啲嘅蝶豆花同百香果飲品📍元朗豐年路7號豐年樓地下A2A號舖🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_元朗 #食在元朗#良心餐廳#黃色經濟圈#黃色小店#黃懲罰#黃店地圖#黃店地圖系列#黄店系列
🔎Toasting (元朗)💛

芋泥+肉鬆+400次炒蛋

🔹卡邦尼意粉 $50 (原價$68)送熱飲 凍飲+$3
外賣個汁會分開上 返到屋企先撈埋就唔會乾哂啦

🔹韓式邪惡芝士熱狗棒 +$19 (正價$22)
平時韓式熱狗加埋芝士 其實都無得輸🤣

🔸凍柚子蜜紅茶