2019-01-25 75 views
天氣凍冰冰,肚仔餓空空正好打邊爐,返夜校之前,約左友人去「吞POT」先!位於油麻地地鐵站附近,行一分鐘就到位於廿幾樓,境觀開揚,可看漂亮城市夜境!我地7點幾去到,未算多人,服務員好快為我地帶位,奉上調味九格子 辣的有辣椒,豆瓣醬,潮州辣油(?),仲有惹味 炸蒜,蒜頭,香蔥。 好似仲有xo醬,芝麻醬,太多調味了我都唔太識分,哈哈!我混得好靚~呵呵以剔剔紙點單作為女士,必推的< 花雕藥膳雞煲 >,雞點了半隻,藥膳和雞的分量十足。喝上一口藥膳雞湯,哇!不得了,好香好濃的藥材味,還夾上雞的鮮味。熱騰騰~ 好暖身~真材實料!<自制蟹粉蟹肉雲吞 >自家製足料雲吞,見到一絲絲蟹肉,皮薄肉厚,充滿蟹香,友人至愛即炸<爆芝響鈴>, 究竟是什麼味道?其他火鍋店都未見過wor店員同我地講響鈴是現炸,叫我地小心熱~ 好貼心啊!放上鍋內淥兩淥,就食得! 新鮮味道就是不同!沒有街買響鈴的油膱味,內裏包上已溶掉的芝心,香濃味道,不言而喻!<唐生菜>塊塊都好好好翠綠,無爛~相信餐廳是一塊一塊揀完先賣俾客!!仲有不同類型飲品!可惜近排戒甜,見到旁邊的哥哥們一旁飲上幾杯,一樂也!整體服務好好,服務員貼心有禮,坐位寬敞,抽
天氣凍冰冰,肚仔餓空空
正好打邊爐,返夜校之前,約左友人去「吞POT」先!
位於油麻地地鐵站附近,行一分鐘就到

位於廿幾樓,境觀開揚,可看漂亮城市夜境!

我混得好靚~呵呵

以剔剔紙點單

<自制蟹粉蟹肉雲吞 >

店員同我地講響鈴是現炸,叫我地小心熱~ 好貼心啊!

整體服務好好,服務員貼心有禮,坐位寬敞,抽風系統好,一點都不焗,吃完身上都沒油煙味~良朋知已,一家大小都適合~
食物有不少是手作,新鮮和性價比高是餐廳的賣點!

推介推介!

$250 (Dinner)
  • 芝士響鈴
  • 自創爆芝響鈴