2023-05-28 69 views
餐廳環境闊落,裝修仿如歐洲古老酒窖,十分有特色。我地坐係半圓紅色梳化位,好舒服😬。餐廳主打西班牙菜,款式甚多。點完餐,店員就會上Doritoso,可以無限refill,飲酒既朋友岩哂🤫。順帶一提,餐廳冷氣凍,店員好細心幫我refill熱水,好細心💯。👍🏻香煎蟹餅 $168蟹餅口感非常細緻滑嫩,食到豐富而濃郁既蟹肉味,唔洗沾任何醬料已經好夠味。👍🏻海膽明太子意粉 $188海膽鮮甜與明太子鹹香完美地融合意粉之中。醬汁十分creamy,意粉彈牙有咬勁,加入粒粒蟹籽令口感更加豐富,好味到一口接一口。西班牙雞肉辣肉腸燴飯 $148呢道菜既外觀十分吸引,紅色飯粒鮮豔誘人。燴飯煮得剛好,柔軟卻不失彈性。雞肉和辣肉腸惹味,不錯啊。

👍🏻香煎蟹餅 $168

👍🏻海膽明太子意粉 $188