2017-08-16 67 views
突然間好想好想食串燒所以就去咗 筲箕灣"安安燒"一嚟首先叫咗支日本手工啤,支啤味道好特別好似有種花香味咁飲完之後啲食欲大增。叫咗 蜜汁燒蠔 燒娃娃菜 沙律醬燒蟹柳 燒雞片同 墨魚嘴。蜜汁燒蠔我覺得呢間嘢真係整得唔錯!夠新鮮同鮮味之餘一咬落去啲肉汁係多到滴出嚟仲有個脆皮光滑雞件,真係估佢唔到燒到塊雞皮仲脆過塊薯片重點竟然唔燶實在係雞皮愛好者必食佳品之前我未試過食燒娃娃菜 因為覺得好似好奇怪咁,但係對面條友又勁話好食,唯有試下啦點知原來係咁野味~最後要叫多串先夠過口癮最後唔可以唔題嘅"沙茶醬深海大墨魚嘴串"佢粒嘴真係差啲啲就有乒乓波咁大!咬落去勁煙靭同沙茶醬嘅味好夾送酒一流。今日大完滿
突然間好想好想食串燒
所以就去咗 筲箕灣"安安燒"
一嚟首先叫咗支日本手工啤,支啤味道好特別好似有種花香味咁

實在係雞皮愛好者必食佳品
點知原來係咁野味~最後要叫多串先夠過口癮