2018-09-02 593 views
其實我平時都幾鐘意BRICK LANE 呢間野, 今次咁岩朋友住沙田, 又見到佢新開, 就黎試下. 呢度好似FOOD COURT 咁, 不過其實都要羅位先既~唔係就咁WALKIN自己坐.點餐就自助D, 走輕食路線~SALAD, 意粉, 等等小食我地叫左.龍蝦班尼廸蛋配咸蛋黃醬LOBSTER EGGS BENEDICT $168賣相唔錯, 我食完見返其他食評, 其實我又唔覺得有咁差WRO?!咁岩今日約左個半年冇見既朋友, 真係一坐低就傾唔停~ 叫小食可加$18 要凍檸茶, 我就試左右手呢樽鮮果蒸餾泡茶.$29, 應該係無糖既~~~ 未試過幾得意~松露薯條$45 佢係幼薯條黎, 同埋整得有D 油.. 建議收返乾脆口D 先正~蟹肉牛油果荷蘭醬牛角包. $58呢個大愛呀! 本身好中意牛油果醬, 再加埋蟹肉同牛角包, 呢個配搭真係冇得輸!價錢都唔貴..我覺得係要必嗌呀!呢個係出餐時聞到好香就追加既~~巴馬火腿火箭菜薄餅. $60係好薄身既PIZZA, 唔會太HEAVY 又唔會覺得好罪惡, 2個女仔食都好夠, 又可食多幾款野, 唔會食完好膩咁~重有D 甜品蛋糕可選, 不過我地就夠喇~下次先試~呢度

點餐就自助D, 走輕食路線~
SALAD, 意粉, 等等小食

我地叫左.龍蝦班尼廸蛋配咸蛋黃醬
LOBSTER EGGS BENEDICT $168
龍蝦班尼廸蛋配咸蛋黃醬

龍蝦班尼廸蛋配咸蛋黃醬

咁岩今日約左個半年冇見既朋友, 真係一坐低就傾唔停~
叫小食可加$18 要凍檸茶,

蟹肉牛油果荷蘭醬牛角包. $58
價錢都唔貴..我覺得係要必嗌呀!

巴馬火腿火箭菜薄餅

呢個係出餐時聞到好香就追加既~~
巴馬火腿火箭菜薄餅. $60
又可食多幾款野, 唔會食完好膩咁~

重有D 甜品蛋糕可選, 不過我地就夠喇~下次先試~

呢度個MENU同其他BRICK LANE 分店好唔同,
呢度主打輕食, 就冇話一份STEAK 個D 正餐喇~
感覺後生D, CASUAL D~ 都幾新鮮, 個感覺似平時去D 樓上CAFE 咁~
我又幾鐘意~
Type of Meal