2015-07-16
好彩一早打電話黎留左位,上到去個陣已經坐滿晒人,得返留俾我地個張枱叫咗兩個set,包咗杯$38嘅嘢飲,再加左$10要個小食同埋加左$65要個多士盒要加$5補差價,普通朱古力冇特別都算幾creamy,同埋都幾多煙肉,但食到最後竟然有條類似鼻涕嘅物體,其實應該係未熟嘅蛋白,但係都幾嘔心賣相靚,但係個汁就麻麻,似食緊茄汁撈飯,但好彩三文魚同青口都好食,所以可以用黎送飯個汁冇想像中咁濃,味道還可以好大個!兩個人食通常都食唔哂,見到枱枱兩個人既都食唔哂!我哋呢個應該招牌,諗唔到食咩味就可以叫呢個,因為其實佢都仲有好多味,入邊有雲呢拿同埋士多啤梨雪糕,仲有威化餅,oreo碎同香蕉,麵包皮要趁熱食如果唔係凍左就好難入口,入邊係一啲焗左嘅方包粒,撈埋雪糕同D cream食都幾正,但一樣都係要趁熱食先好食埋單$264,算幾抵食,而且可以慢慢食慢慢傾計,所以都值得得閒上黎hea下
要加$5補差價,普通朱古力冇特別
個汁冇想像中咁濃,味道還可以