2K
2023-10-31 40 views
🇪🇸吹水醫肚好去處🇪🇸-相约閨蜜吹水 慢慢八卦又要醫肚 梗係去酒吧食tapas啦🥹 入秋之後 更加適合坐戶外吹吹風🌬-🥂Picdo de Jade青蘋果🍏絕對係我杯茶🥰 入口refreshing 加上Cava汽酒嘅泡泡氣泡🫧 賣相靚 氣味芳香 啱晒女仔飲-🍹Pandora Box蛋白營做出奶蓋嘅視覺效果 淡化氈酒紅酒味 酒精度高-🐙西班牙八爪魚薯仔沙律厚切八爪魚鬚同薯仔粒粒🥔 chunky+chewy 賣相同口感都搭 -🍝蟲草花牛油汁野菌手工闊條麵我嘅fusion dish新嘗試 蟲草花作為菇菌類一齊烹調 有新鮮感 可能係牛油汁而闊條麵又過份吸汁 食落有啲黏淋-🍖烤乳豬製作需時要等20分鐘 乳豬皮脆卜卜 啃豬仔腳一樣咁滋味😋 豬肉脂肪比例一半半 有肉香亦有油脂豐腴 自家製醬汁偏甜 用蛋殼盛載 非常吸睛-📍Casamigos銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅3樓
🇪🇸吹水醫肚好去處🇪🇸
🥂Picdo de Jade