2017-04-26
嘩!!食個幾間Cafe呢間最令我印象深刻~本來我女友系facebook睇到介紹話呢呢間cafe 幾好又有貓囝~咪上去試下呢間Cafe既手勢啦~其實未入門個刻系個門既小窗口望入去個感覺已經覺得個環境有少少中伏~但見上到黎就入去啦~安排座位個位置勁尷尬同格離張台既情侶相差半個階磚既距離到無~我地就叫左個兩人套餐是日餐湯~ 真系西飛利!!! 同飲有水無分別~淡到一個點~之後上個主菜((((意大利辣海鮮飯))))重點黎啦~呢個飯賣相相當吸引心諗可能頭先個餐湯加左太多水先會甘淡~點知希望越大失望就越大~~食落去個一下~口腔馬上感覺到個陣味勁似嘔吐物個味道一樣~我女友到叫我吾好再食嘩~真系亂黎之後上左個沙拉,普普通通無咩特別~個小食盤~有凍晒既薯條,暖暖既腸仔同洋蔥圈~真系第一次食cafe勁吾愉快~杯飲品差吾多食晒先黎到,吹兩次先慢慢上~真系~吾會來食
我地就叫左個兩人套餐
是日餐湯~ 真系西飛利!!!
同飲有水無分別~淡到一個點~
之後上個主菜((((意大利辣海鮮飯))))
點知希望越大失望就越大~~
嘩~真系亂黎
之後上左個沙拉,普普通通無咩特別~
杯飲品差吾多食晒先黎到,吹兩次先慢慢上~
真系~吾會來食