(Non-member)
2007-10-30 69 views
呃人! 我早前在雜誌上見到有張買滿400蚊就送一隻大閘蟹的劵,於是就訂了幾十隻蟹,在落ORDER中有提及過有關這張劵的問題,女店員都說無問題,但當到收貨時,送貨職員就說單上無註明,所以無跟到蟹喎.....個送貨員還知道我是熟客,每年也會訂蟹不只一次添,所以就叫我下次再落ORDER時講明俾店員知.....再隔兩星期後,我再訂大閘蟹,再講明我有劵的,請記得加送多一隻蟹給我,到收貨當日早上,我再致電到永富Cfm多一次記得送多隻蟹,但個女店員將個電話俾老闆聽,佢仲大大聲聲同我講, "我喺呢度老闆" 仲話我之前無講明,一係就換蟹,一係就無蟹,叫我揀,咁我哋一早講好晒要幾多隻蟹,少咗一隻就唔夠分啦,總之佢態度非常惡劣,我總覺得佢哋根本就唔想送蟹俾人.