2020-09-03 647 views
話說見到呢間舖頭告急,上FB見到業主係咁嘅時勢吓加租三成,就一定要黎幫襯吓啦熟呢頭都知,呢個舖位其實都幾差吓,人流少,係靠過少少嘅茘枝角工業區個班打工仔同附近嘅學校撐住行到過去舖都未開(差少少先夠十二點),係隔離兜個圈先返轉頭過咗鐘,係門口睇吓餐牌食咩,睇咗分零鐘,呢個時候得小貓兩、三隻行過可想而知呢頭啲生意真係好惡做諗咗一陣決定食經典牛魔堡,原價$57,加$10有配菜同飲品,我要咗薯條搭凍柑桔檸檬武肺關係外賣自取有九折,賣單$61等咗都唔夠五分鐘已經攞得,出去個陣仲落大雨添好大個盒一返去拆袋好似有啲唔對路,點解唔見啲薯條嘅開盒就見到原來係盒底,個包好大,差啲睇唔到啲薯條睇吓塊麵包,幾厚,唔係薄到死,得陣風架牛味幾濃,有肉汁,加埋車打芝士,蕃茄同生菜,食完個包都已經好飽薯條比連鎖店粗啲,多肉啲,食完呢餐下午茶都唔駛食

行到過去舖都未開(差少少先夠十二點),係隔離兜個圈先返轉頭
可想而知呢頭啲生意真係好惡做

武肺關係外賣自取有九折,賣單$61
等咗都唔夠五分鐘已經攞得,出去個陣仲落大雨添
好大個盒

一返去拆袋好似有啲唔對路,點解唔見啲薯條嘅
開盒就見到原來係盒底,個包好大,差啲睇唔到啲薯條

睇吓塊麵包,幾厚,唔係薄到死,得陣風架
薯條比連鎖店粗啲,多肉啲,食完呢餐下午茶都唔駛食
Other Info. : 啱啱再上去FB睇,老闆話要搬啦,大家快啲去幫襯啦
2020-08-01
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$61 (Lunch)