2021-05-31 110 views
同阿妹二人想打邊爐,見到依間串串鍋咁特色,價錢又真係好吸引,就走咗上嚟先。飲品、醬料、甜品以及各種串串火鍋食材都係雪櫃或者自助區,客人可以自助隨意揀選。一坐低當然先選擇湯底,基本湯底有六款,我們選擇了椰香海底椰雞鍋,湯底一啲都唔好差,入邊有新鮮海底椰亦都有唔少雞,飲落真係有平時飲海底椰湯嘅味道,喜歡兩種湯底嘅亦都可以選擇加$15揀多一款湯底。而佢亦都有一款汀汀招牌酸菜魚,另外再加魚片就加$48。除咗自助區嘅串串火鍋配料之外,店員仲提供另外一張紙仔,入面有安格斯肥牛,黑豚腩片。而當中最吸引到我的當然是串串芫荽牛。其實我行入餐廳嘅時候已經比出邊一大盤嘅芫荽吸引。而當日我亦都點左唔少沙白,呢個價錢來講有咁多食材仲要有海鮮,真係好抵。

2021-05-25
Type of Meal