開咗咁耐,而加先第1次食。喺餐廳食burger,仲要灣仔,不輪檔仔還是正式餐廳,有埋薯條飲品,百幾蚊走唔甩。Jollibee呢個價錢滿足我食burger+薯條+炸雞嘅癮食到我好開心,質素當然不能同百幾蚊果啲比,但我覺得唔差喎。個包我試雙層牛肉,好軟熟,鬆鬆軟軟,單叫$25,配埋餐先30幾蚊,呢個價錢呢個質素我唔上嚟讚吓佢過意唔去;好過死人麥當勞啲死人包好似比人踩咗腳咁扁晒。jollibee 嘅包的的骰骰,仲好,我可以試埋炸雞。炸雞我無點個醬,我覺得唔夾,而且唔點醬都好食,都juicy,軟滑。薯條係幼切,夠脆,不太多鹽,可惜唔係原切薯條。都係果句,呢個價錢,ok!burger set 轉black coffee $36單點1件炸雞 $17

burger set 轉black coffee $36
單點1件炸雞 $17
2020-12-09
Waiting Time
4 Minutes (Dine In)