2012-05-21
我們7大人+1BB到尖沙咀港威酒店-磨坊咖啡室dinner buffer樓梯下有個鯉魚池我BB坐唔定就可以抱佢去望下地庫來的,地方不是太大,坐梳化位都OK不過食物就差D...用渣打信用卡八折了....但呢個價錢唔抵囉長腳蟹(勁重海水味,真係不停咁添出黎,唔會話食唔到囉生蠔係即開既(完全唔得,值程冇人去拎呀!!!可能又冇人拎,所以放得果廿多隻係到做樣)刺身都係一樣冇人拎壽司都係一樣冇人拎青口還可以啦白灼蝦難食熱盤款式少,唔夠熱 燒羊架都還可以啦,始終一路擺係盤到,如果有專人即切應該會好D甜豆炒蝦仁、蒸魚、小棠菜...movenpick雪糕要向 waiter 落單,落單次數不限咖啡就任你自己自助添飲.茶類就限每人一杯 待應都ok,但要特別讚就係一位Nicole的女待應,真係每次行黎都帶著笑容架。
樓梯下有個鯉魚池我BB坐唔定就可以抱佢去望下
地庫來的,地方不是太大,坐梳化位都OK
長腳蟹(勁重海水味,真係不停咁添出黎,唔會話食唔到囉
刺身都係一樣冇人拎
壽司都係一樣冇人拎
青口還可以啦
白灼蝦難食
熱盤款式少,唔夠熱
甜豆炒蝦仁、蒸魚、小棠菜...
咖啡就任你自己自助添飲.
茶類就限每人一杯
Other Info. :