2021-01-10 676 views
一個非常不愉快的經歷:今日中午12:00係FB message貴店想知道疫情底下有無開門,得到的回复就係: 可以致電9886 7782查詢, 其實好怪,有無開打幾個字,點解打長要我再打去問?無所謂啦!我都照打去,個女waitress同我講開左,然後就收線了。我當堂打個突!算啦,我心想太古行過去筲箕灣都好快,到達後,店內得幾枱客,個女waitress走埋嚟問有無訂位,我話無,呢個態度“好好”的員工就話無訂位無位喔,我話我打黎問依家有無開有無堂食,你答完就收線,我唔系運吉下畫?跟著佢態度“好好”咁話,我地日日都full曬,個個打嚟問,唔講book位就無架喇! 跟著佢自己就走開左!我真係好想爆粗小佢!其實貴店係咪好吧閉呢?一丁點服務態度都無,我又唔系嚟乞食,俾句“唔好意思” 好困難嗎?間鋪得一兩枱客,我快快食完俾番張枱你唔得咩?點解要做得咁核突呢?!
一個非常不愉快的經歷:

我真係好想爆粗小佢!

2021-01-10