2023-10-29
𝐻𝑎𝑙𝑙𝑜𝑤𝑒𝑒𝑛果排嚟幫襯,主餐牌有𝟳𝟱折嘅日式酒吧,乜都有,有鏢機、桌球枱、𝑇𝑉、𝑊𝑖𝑓𝑖 ,一次過滿足食玩飲嘅串燒專門店,仲要通宵營業,唔限時,啱晒放工去𝐶ℎ𝑖𝑙𝑙!⃝環境有二樓係桌球枱,我估多人想包場可以包2樓?空間都大,重點可以獨佔桌球枱😂餐牌主打串燒,日式Bar~~ 免治雞肉 $𝟸𝟾、雞心 $𝟺𝟺、荔枝豚肉卷 $𝟹𝟸 主打串燒,當然叫返幾串,免治雞肉串醃得入味,加上有咬口,去串燒店必點。另一半鍾意食內臟,叫咗雞心,肉質堅韌。荔枝豚肉一向都係絕佳配搭但唔係間間串燒店都有,豚肉薄身不膩,整體性價比唔錯。 西京豚頸肉 $𝟻𝟼心點西京豚頸肉 !̆̈ $𝟻𝟼大大份,面層仲塗咗蜜汁,甜甜地加上豬頸肉帶點肥肉口感,配啤酒一流。 (特價)鰻魚炒飯 $𝟽𝟾 想叫主食的話推介鰻魚炒飯,咁啱做緊7折優惠,粒粒分明上色,咸度亦剛好,重點係同樣夠大份,好抵食。 叉燒拉麵 $𝟽𝟾 另外都叫咗碗叉燒拉麵,白色豚骨湯底,拉麵就較淡口味。 𝙼𝚘𝚓𝚒𝚝𝚘 $𝟼𝟾(𝙷𝙷)及𝙳𝚛𝚊𝚏𝚝 𝙱𝚎𝚎𝚛 $𝟽𝟾(𝙷𝙷) 酒嘅種類多好多,價錢合理,適逢仲係𝐻𝑎𝑝𝑝𝑦 𝐻𝑜𝑢𝑟時段去仲抵,串燒配酒,玩埋店內設施,𝑅𝑒𝑙𝑎𝑥好地方
餐牌
主打串燒,日式Bar~~
免治雞肉 $𝟸𝟾、雞心 $𝟺𝟺、荔枝豚肉卷 $𝟹𝟸
西京豚頸肉 $𝟻𝟼
(特價)鰻魚炒飯 $𝟽𝟾
叉燒拉麵 $𝟽𝟾
另外都叫咗碗叉燒拉麵,白色豚骨湯底,拉麵就較淡口味。
酒嘅種類多好多,價錢合理,適逢仲係𝐻𝑎𝑝𝑝𝑦 𝐻𝑜𝑢𝑟時段去仲抵,串燒配酒,玩埋店內設施,𝑅𝑒𝑙𝑎𝑥好地方之一。