2022-05-12 64 views
今日同我老公👨🏻‍🦱兩周年紀念,原本都唔知食咩好,點知原來老公係想比驚喜我一早就book咗呢一間喺灣仔嘅日本🇯🇵餐廳。老公一早就將花🌹放咗喺嗰度,一去到服務生就拎出嚟,貼心又有驚喜。環境相當之靚,午餐lunch set $1080,性價比非常高。先黎我最鍾意響大阪食既大拖羅,響呢度食既味道同響黑門市場既素質無分別,又新鮮,又入口溶化,我好想叫多兩件黎食😂食完之後師父介紹左鰤魚🐟比我地試試,同啱啱食既大拖羅味道大有不同, 口感比較多,鮮甜多一啲,幾特別。最後黎個北海道馬糞海膽,海水味都重👍🏻,但好甜,想黎多個都唔得,咁啱係最後一個,下一次一定要搶埋老公果件🤤