2013-01-09
同男朋友周年紀念,見openrice評論不錯諗住去試試。打電話去book定位,仲事前留定左個甜品叫佢寫定行Happy Anniversary book左7:30,去到仲要等十分鐘先入得.座位之間幾近.完全了解隔離講緊嘜餐湯係西蘭花白湯.好一般.Crab cake係成餐最好味道.叫左兩個main course都係肉類.個牛仔骨一個字:咸 可能係叫set menu關係野食都算黎得好快.我見一食完main course終於有時間我就拿拿聲拎份禮物出黎送俾男朋友..諗住佢禮物都未開完我之前留個甜品就上左黎.. 唯有食啦咁! 事後男朋友同我講番先知收左main course之後d waiter不停同佢打眼色..我男朋友又好傻咁對住佢地微笑點頭..所以佢地先會上甜品 .....但係明明book位留甜品果位係陳"小姐",點解佢地唔係同我打眼色呢? 應該唔會再有下次。
book左7:30,去到仲要等十分鐘先入得.
座位之間幾近.完全了解隔離講緊嘜
餐湯係西蘭花白湯.好一般. Crab cake係成餐最好味道.
叫左兩個main course都係肉類.個牛仔骨一個字:咸 可能係叫set menu關係野食都算黎得好快.我見一食完main course終於有時間我就拿拿聲拎份禮物出黎送俾男朋友..諗住佢禮物都未開完我之前留個 甜品就上左黎.. 唯有食啦咁! 事後男朋友同我講番先知收左main course之後d waiter不停同佢打眼色..我男朋友又好傻咁對住佢地微笑點頭..所以佢地先會上甜品 .....但係明明book位留甜品果位係陳"小姐",點解佢地唔係同我打眼色呢?
應該唔會再有下次。