2019-02-21
朋友生日想食放題,早2星期已在Wtsapp訂好位。上到去未夠12點企左一陣入得。今次好幸運有卡位坐。入到去見到隻碟有點驚訝!點解大滿喜logo甩左色仲唔換,節儉也不是這樣吧!言歸正傳,一坐低入去拎左熱食先,拎左炸雞塊同蘿蔔牛腩,2樣都唔差,雞仲有肉汁唔會好乾,牛腩也鬆化。。海鮮有凍蝦同青口,味道也不俗。今日無芝麻八爪魚,有點失望。螺肉質太鹹加汁太杰不喜愛。刺身第一盤應俾錯左,因為種類小左同我不會畫太多螺,幸而螺的味道也不俗啦!刺身最好味是油甘魚和甜蝦。比較失色係赤蝦 跟帶子和北寄貝,2樣都完全無味道(最後也食剩左蝦)壽司:我覺得d飯係肥加細粒。但d刺身又薄又細,如何太飽都可以不點。海膽手卷仔好細件,呢個反為不錯,當然紫菜再脆一些更理想串燒叫左脆肉瓜ok,牛舌唔得太薄又太乾。蝦和小甜薯也是不錯。燒波蘿可以再烤耐一d.天婦羅就粉漿太厚加唔夠脆,最好味是南瓜夠甜炸物的芝麻雞翼皮脆肉嫩,蘑菇雞翼也是不錯。榴槤炸彈正。一口芝士同芋頭波波就一般了回本價緊係食花膠,第一次叫夠淋,第二次叫唔夠淋,佢入邊只有菜,如果加多隻冬菇落去仲香最最不推介食物1。牛肉鍋,牛太肥又太蘇。根本食唔到。仲有佢個鐵板牛肉也
天婦羅就粉漿太厚加唔夠脆,最好味是南瓜夠甜
最最不推介食物1。牛肉鍋,牛太肥又太蘇。根本食唔到。仲有佢個鐵板牛肉也是無牛味,喜歡吃牛的我是絕對失望。。2。鰻魚又薄又無味。3。炒雜菜完全無味
甜品有雪米糯,雪仲,豆腐花同細細件Ca
ke,太飽只吃了豆腐花
飲品都算多,有汽水有飲品,估唔到連支裝水也有,不錯
總結,任飲任食3個鐘(12至3),只需170元(未加一),食物質素尚可,選擇也不小,真係值得一試啦!