2024-08-13 658 views
就係觀塘APM嘅「四湯八麵」,真係好食得黎又有特式,餐廳裝修自成一格,味道同環境一流:)首先,唔可以唔試嘅就係無骨海南雞麻辣拌麵,味道爆棚,個麻辣用黎撈麵真係好正,夠曬麻香,但又唔會辣到食唔到,要係咁飲野,肉質軟嫩,真係一試難忘。🐔🍲 再者,一定要嚟呢度試慢煮叉燒飯嘅朋友,唔好錯過呢款配溏心蛋嘅超級招牌!一口飯,一口叉燒,完美配搭!🧡🍚麻油菠菜嘅味道更加無得頂!菠菜綠得發亮,新鮮到不得了,每一口都好似喺告訴大家,呢就係健康嘅味道。💚🌿私房沙爹陳皮魚蛋就更加正啦!唔試就真係走寶!💥👍🏻等你試完呢啲,我保證你會好似我一樣,想帶埋男朋友再嚟一次「四湯八麵」哈哈🍴

私房沙爹陳皮魚蛋就更加正啦!唔試就真係走寶!💥👍🏻