2024-01-14 1226 views
今晚隨心而食,呢家餐廳真係做到我心水嘅地道味道嚟。🍽 前菜一開始嚟嘅洋蔥湯,真係層次分明,啖啖洋蔥和芝士嘅濃郁味,啫喱啫喱嘅湯底同埋脆脆嘅麵包條,絕對係開胃嘅好選擇!龍蝦湯濃稠得嚟唔會太過,入口龍蝦肉又新鮮彈牙,沙律菜選擇多樣,可以搭配自己鐘意嘅醬汁,真係食得好自在。轉嚟主菜,牛柳賣相吸引,炮製得點到即止,微焦嘅香口感加上肉質軟嫩多汁,著實係今晚嘅明星!至於香煎鱈魚方面,就深得我心!魚皮香脆,肉質細嫩,喺海鮮同肉類之間做咗個完美嘅平衡。再點杯香檳作結,真係難以忘懷嘅美食喜悅。整體嚟講呢間餐廳喺食物質素、分量同味道上都抵讚👍,令人吃咗仲想再吃!食界有咁嘅好去處,實在係幸福滿滿。🥳🍷