其實見多人讚先來吃午餐,本來希望以後lunch time可以多個選擇。可惜又系假象,又中伏!根本不知道憑什麼要給這間點讚!!!lunch time, 兩個人,order一樣的食物:$68一碗河粉,牛肉+磞沙腩(其實是勁肥膏腩)。再另外order一杯,$18的熱咸桔水。坦白講,碗粉嘅份量系一個會返工嘅女仔都覺得唔飽。份量是可以10-15分鐘吃完,那兩種餸其實是兩三片乍。正常打工仔,上午工作一輪已經肚餓,中午又食唔飽,點繼續捱埋個下午呢?而且明明沒有放芽菜,要顧客追問先話:其實我地有放,不過可能放得好少你唔覺唧,但見你出聲要就再比多幾條你啦!(嘩要不要我非常感激你呀?我搵到碗底都不見一條芽菜啊!其實$68放返正常份量的芽菜,你們都很不捨得嗎?)吃到一半感到好重味精,真系好想喝杯水。侍應話:我們沒有提供水,但你可以$5買支。我好想話:其實你地d嘢有味精,又唔比水人飲,$5支水,你知道你們是餐廳嗎?給杯水客人也是正常可提供的服務啊,拜託。我未知你地d粉有味精前,已點了嘢飲,但我也很想喝杯水,都沒有!!座位亦坐得不太舒服,不要以為安排梳化位你坐好開心。坐落去之後發現高過張枱,吃的時候很辛苦,要彎

根本不知道憑什麼要給這間點讚!!!

lunch time, 兩個人,order一樣的食物:

$68一碗河粉,牛肉+磞沙腩(其實是勁肥膏腩)。
再另外order一杯,$18的熱咸桔水。

吃到一半感到好重味精,真系好想喝杯水。
侍應話:我們沒有提供水,但你可以$5買支。

座位亦坐得不太舒服,不要以為安排梳化位你坐好開心。坐落去之後發現高過張枱,吃的時候很辛苦,要彎曲住個身咁食!

老實說,差不多$100的lunch, 水都冇杯,位又不太舒服。

其實平時我lunch time去這類型餐廳,我會給小費的,不管有沒有加一,但這間餐廳,真的不值得了。

真系搵鬼去咩!冇下次lu!
$100 (Lunch)