2023-12-08 1181 views
今次我嚟到間小小嘅食店,環境簡單樸實,但滿坐嘅情況告訴我,呢度一定有住好嘢。首先,一啖嘅雲吞瀨尿牛丸面真係巴閉,雲吞又飽滿,牛丸彈牙得嚟唔會太硬,啖啖肉感,仲有個湯底,溫暖到心坎入面😊!面條嘅Q彈度正啱口,咬落去嘅時候有種說不出嘅滿足感。跟住,我試咗佢哋嘅煎蠔餅,個皮煎得金黃,外脆內軟,每一啖都食到蠔仔嘅鮮味,一啖接一啖,停都停唔到!😋最後,甜品嘅芝麻糊留給我同檔友一份溫暖嘅回憶。香滑得黎唔膩口,做到甜度恰到好處,讓我想一啖緊一啖!哩次嘅食物之旅真係滿滿嘅驚喜。食得開心最緊要,這家小店肯定會令你揾到幸福嘅味道,係個可以同三五知己傾下計,邊食邊傾嘅好地方!👍🏼