2023-02-02
呢度既每一道菜都好完美 配搭新鮮有心思 係慶祝生日/記念日嘅不二之選 Lunch set 有唔同既combination 可以自己搭配 我地今次叫左最平既set 都已經好飽 所以唔使驚有唔夠食既問題架 特別推薦要加錢試caviar in lobster jelly 每一口都係好鮮濃既龍蝦味 🦞Truffle potato salad 都係好值得一試嘅 又fresh又有咬口 松露油會喺個口到散開去 🥗Cod fish 都比到驚喜我地 好少喺香港食到咁滑咁彈牙㗎嘅鱈魚 加埋佢地既醬汁真係好正 而個手打薯蓉有好重既牛油香味 食落係黏既口感 簡直停唔到口 🐟不過係服務方面 作為一間高水準餐廳應該要再改善一下 我地一開頭冇食曬麵包籃既麵包 之後就係冇問過我地既情況下係收走左了 麪包屑亦唔係上下一道菜前掃理 介紹菜式還可以整體尼講 食物水準好正 但整體體驗未去到五星水準呢
整體尼講 食物水準好正 但整體體驗未去到五星水準呢