2024-02-03 85 views
去到呢間餐廳,心情已經好興奮,預備點啲乜好味到爆嘅嘢。首先,佢哋嘅招牌菜,澳洲和牛,真係軟滑得黎夠味,煮到啱啱好嘅程度,嗌喊"再嚟一碟"!🍖然後試咗佢哋自家製嘅鱼丸同豬丸,呢啲嘢佢真係做到極緻,外皮Q彈,入口即溶,魚香同埋肉香味都好豐富,啖啖肉汁,完全唔同平時街市隨便買到嘅。當然,植物愛好者亦都有得揀,有茼蒿、白菜仔呀,清新嘅植物味正啱平衡下口腔。🥬茶品方面,佢哋嘅玫瑰荔枝茶真係勁,甜香而且唔膩口,飲完之後覺得成個人都清新咗。🌹總括嚟講,呢間餐廳嘅食物跟服務質素,正到冇得頂,真係夠鏈,夠心水,環境舒服,就算到完飯喺度傾偈都得。下次再約埋三五知己,一齊嚟開心打邊爐,實在係鍾意!👍🏼