今次食咗一間好得意嘅飯店,新三興。哇,佢哋啲奶油蝦多士真喺正!啲蝦仁新鮮得嚟,啖啖肉,多士又脆又香,奶油味濃郁得黎又唔會膩口,食落咁滿足呀🤤!泰式豬手嘅話,啲皮脆嘶嘶作響,裡面啲肉嘔咁juicy,跟住泰式酸汁黎一嚟,真喺襯晒!飲杯凍啤嘩,冇得輸!講到家鄉炒米,啲米粒一粒粒分明,鑊氣十足,嗌咸香又唔過,咬落去啲米心仲帶啲微微嘅彈性,食客點唔多嘢嘅?真喺值得再黎幾轉!環境嗌企理,啱晒同班友人吓吓聲聲聊吓天。下次有得揀,我都想再試吓佢哋其他嘅招牌,嘩,一定要約返班朋友!食物質素同埋氣氛,真喺同香港嘅味道無分上下👍。响呢度食飯,有啲滿足又一點點驚喜,總之,食飯梗係要開心啦!若果想要一啖好味嘅本土美食,記得唔好錯過呢度啊!👌🍴😋