好幾年前黎過呢度食, 朋友推介. 令我愛上左食多春魚.終於再重遊舊地, 今次唔駛等位.近年物價通漲.. 食既野都唔好意思點咁貴. 因為食BBQ點下點下好易食左好多錢!依傢要慳住個荷包.. 真係你的政制如何, 你的生活如何望住牆上面雜誌介紹既剪報.. 個價錢同依傢對.. 如何回到當時? 蝦蝦雖然係點左唔貴既食物, 不過味道一樣的好但一支..涼茶要HKD22蚊, 都幾貴呢~特別推介妹仔食物, 燒蟹籽丸, 好好味!白汁磨菇丸(唔太記得個名), 呢兩個交集有點奇怪但又幾好味~幾特別仲有個燒帶子都好好味,佢話係冰鮮唔係新鮮, 不過都好好味呢, 一黎已經立即食左爭唔到相影XD燒菜都仲好JUICY~不錯差不多全部都好味, 唯獨最尾上的炒飯不好吃, 畫不了完美的句號
好幾年前黎過呢度食, 朋友推介. 令我愛上左食多春魚.
終於再重遊舊地, 今次唔駛等位.
依傢要慳住個荷包.. 真係你的政制如何, 你的生活如何

雖然係點左唔貴既食物, 不過味道一樣的好
但一支..涼茶要HKD22蚊, 都幾貴呢~

特別推介妹仔食物, 燒蟹籽丸, 好好味!
燒菜都仲好JUICY~不錯

2014-10-22
$125 (Dinner)
  • 燒帶子
  • 燒牛肉