2019-05-01 376 views
今日遟收工去番平時附近食午餐新牛屋,我同同事都食慣呢到午餐,但係晚餐第一次食,我同事今晚食羊扒,我就叫左龍脷伴日本帶子晚餐,羅宋湯一定係首,厡來夜晚餐係食蒜容包,因為平時午餐係食餐包,不過都幾好味,我朋友食個份羊扒話不錯,我都食左半件,感覺同平時去翠華個D係唔同,有肉質同好諗身好香,我個份龍脷都不錯,最喜出望外係個兩粒帶子,因為原來係用日本刺身帶子,食落好有口感同好新鮮,我同事唔食生冷野所以無食到生蠔,因為見到幾枱客都食蠔,同埋見到有日本赤貝,賣相不錯,下次同班FD黎想試下食蠔,同埋試下個鵝干牛柳好似好好食咁。最後我地食左九個字鬆D就走人,因為聽日又要趕PROJECT
極推介羅宋湯
宋湯一定係首,厡來夜晚餐係食蒜容包
頭盤同蒜容包
龍脷伴日本帶子
2019-04-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 羊扒,龍脷伴日本帶子