2021-10-13 734 views
近年我都幾鍾意食辣,間中就要食一餐。呢度唔係特登去搵,只係跨區買餸時路過 坐底見到另一枱個鍋好香好吸引,就跟人叫 由於係星期六,無午餐收費。午飯時間食正餐牌價錢,覺得有點貴 😅鍋底後逐樣加錢。最少要加5項。最後叫左兩個肉,三個配菜。單一個鍋$200左右。不包飯和飲品。香辣鍋上枱。味道真係好有北方家鄉菜嘅風味。香料辣度,真係近期食過最好嘅味道 不過材料就孤寒啲,每樣都係得少少。加碗白飯,真係無得頂 食完有種齒頰留香同令人回味嘅感覺食完想試吓其他食物,就叫左 涼拌豆花米線。初頭以為米線係用豆腐做 原來只係放上面。撈米線個汁幾開胃,酸酸辣辣的。都幾特別 總括然而,食物唔錯。不過以午餐來說就唔係太抵食。乜都唔包仲要加一服務費。好多人午餐都係只叫一碗米線,快快食完就離開。

坐底見到另一枱個鍋好香好吸引,就跟人叫

不過材料就孤寒啲,每樣都係得少少。加碗白飯,真係無得頂
食完有種齒頰留香同令人回味嘅感覺

麻辣香鍋

原來只係放上面。撈米線個汁幾開胃,酸酸辣辣的。都幾特別

2021-09-25
$170 (Lunch)
麻辣香鍋