星期五晚還以為好多人,可能當日又落雨又動,而且是樓上餐廳,比較少人。服務員非常有禮,餐牌好多選擇,座位亦多,坐得舒服。好多選擇,座位亦多,坐得舒服。環境非常適合傾計交流,十點半才關門,不像某些樓上素食餐廳好早九點多便關門。我和朋友點菜前先想開飯啊看別人食評和照片,好多人讚黑醋咕嚕和糖醋咕嚕,原來是兩味餸,我們還以為一樣,叫了糖醋咕嚕。糖醋咕嚕 $88 🆗可能黑醋咕嚕會比較好味,糖醋咕嚕味道一般,咕嚕有幾家餐廳我覺得好得多,這個我給3分。香煎蓮藕餅 $78 🆗 則比較好少少,不過都係比期望中的蓮藕料較少,感覺較多粉或麵筋。客家土豆絲 $68 🆗量好多,味道中規中矩。

糖醋咕嚕 $88 🆗
糖醋咕嚕

香煎蓮藕餅

客家土豆絲 $68 🆗
量好多,味道中規中矩。
客家土豆絲
2019-03-08
$160 (Dinner)