特發走上黎試下呢間嘅餃子,因為中午繁忙時間,所以真係好混亂,坐得好唔舒服好逼,而且服務態度不能更差,完全係催你落單,等左好耐都上唔到菜,同埋一擺低筷子口入面啲野未吞落去就趕你走。講真,舖頭入面嘅環境真係差,完全唔明點解可以坐到咁逼,同隔離個個幾乎貼到實一實,而且感覺好唔乾淨咁。一坐低侍應會擺低個碗仔同筷子,之後就落單啦。我嗌左一個碧綠素菜餃($50)同滷蛋($7),個滷蛋係催左好多次都未上。咁都預左啦,侍應係好求其咁pat低左個碟碧綠素菜餃就走左,一共有十隻,不過細細粒,食完都唔會覺得好飽。坐得咁唔舒服真係唔敢再有咩期望,燈光又昏暗真係食左咩落肚都唔知。餃子皮係北方厚實個種,餡料唔算多,而且都係好簡單,好似除左青菜同埋粉絲就乜都冇,冇乜味道,不過加埋醋同埋弄瓣醬就唔錯。滷蛋上檯都俾佢嚇親,爛晒咁樣,而且雞蛋好細隻,滷水味唔濃,簡單黎講我完全唔明點解自己要嗌一隻咁嘅野。當我擺完最後一隻餃子入口,侍應即刻衝過來收碟同埋叫我出去俾錢,講真我真係仲未吞落去,我覺得佢地嘅服務態度真係好有問題。佢地嘅野唔係難食,但總括各方面,加上佢嘅價錢又唔係平過人,我唔會再返黎幫襯佢地!一星期後我過左佢地對面個

碧綠素菜餃
碧綠素菜餃
滷蛋

當我擺完最後一隻餃子入口,侍應即刻衝過來收碟同埋叫我出去俾錢,講真我真係仲未吞落去,我覺得佢地嘅服務態度真係好有問題。佢地嘅野唔係難食,但總括各方面,加上佢嘅價錢又唔係平過人,我唔會再返黎幫襯佢地!一星期後我過左佢地對面個間北方餃子店,覺得對面個間真係優勝好多。
佢地門口咁講,即使有經驗大廚,但我完全感覺唔到佢地係烹飪呢方面有熱誠,總之唔會再幫襯。
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$57 (Lunch)