2022-02-07 868 views
喺油塘唔知食乜好,睇睇下見到呢間小店都幾多評價就一於試下。當日星期六嚟到,都幾多人基本上都坐滿晒,要自己揀位。本身舖位比較細,喺對面都有多個堂食空間,但係個衛生情況比較差。因為基本上冇人會嚟執枱,就算執枱都係好hea😅海南雞飯 ($46) 奉送湯首先個湯係唔熱嘅,同埋味道怪怪地,其次啲雞上到枱可以見到啲色澤唔係油黃,仲見到啲雞毛,真係印象分都冇晒。味道正常嘅,雞肉都唔算鞋,但油飯冇油香,加埋雞肉既賣相真係冇下一次。招牌鹹肉香茅豬頸肉泰粉 ($46)呢個鹹肉都幾出名,不過當日嘅鹹肉係好硬,感覺擺咗好耐。豬頸肉就都ok,泰粉就係金邊粉,份量都幾多,不過總括冇乜特別。椰汁冰 ($20)星期六跟餐冇飲品,單嗌咗一杯。超級甜,甜到飲咗幾啖就算。總括來講,當日去到嘅餐廳安排同埋衛生都一般,加上嘢食冇話好出色,都係試一次就夠嚕。
喺油塘唔知食乜好,睇睇下見到呢間小店都幾多評價就一於試下。

海南雞飯 ($46) 奉送湯

招牌鹹肉香茅豬頸肉泰粉 ($46)
椰汁冰 ($20)
星期六跟餐冇飲品,單嗌咗一杯。超級甜,甜到飲咗幾啖就算。