2024-02-21 578 views
同朋友一齊去食,食左兩碗拉麵,體驗極差,一到就趕客咁🥲一入去坐低見到枱面有兩杯水,上面放咗兩張紙巾,唔知杯水放咗幾耐😅睇Menu嘅時候就開始攞走枱面嘅調味料(聽佢哋話係舖頭嘅特色醬料)理解冇客,員工想早啲放工😔但當時先8:15,員工都積極邀請我哋入座。大概8:30嘢食到咗,食咗冇兩啖就有員工開始用漂白水拖地,令我哋覺得體驗極差,本來拉麵都唔太好食,加上漂白水味,感覺不佳😭又聽到其他員工不斷表達有客人嘅不滿,隔籬枱走嘅時候,不斷聽到員工暗串「咁突然走咗啊」、「係喎做咩走啊」,並企喺我哋隔離對話。令我同朋友坐立難安。另外,拉麵會有柚子皮,雖然有特色,但味道唔太match,相當唔協調。(朋友表示,出前一丁黑蒜油拉麵比較好食,唔推介大家試伏)
同朋友一齊去食,食左兩碗拉麵,體驗極差,一到就趕客咁🥲

2024-02-21
$80 (Dinner)