2020-04-11
聽聞呢間番茄師兄好出名 特登同男友黎試試佢當日黎到唔洗排隊 就即刻入得 店員服務都唔錯呢到係可以掃QR code自助落單 都幾方便😎一共叫左4樣野 但碗滑蛋加沙嗲牛唔記得影相🙈1️⃣麻香牛面頰本身以為跟埋麵 點知原來係齋小食😆呢碟野細細兜 但好有驚喜😍每一塊都好軟諗 好入味 雖然份量唔多 但真係值得一試🤤2️⃣ 犇犇有禮湯底比我想像中清淡 可能因為唔似其他鋪頭甘落茄膏 可能食開比較濃味 所以個湯底有啲失望 反而個滑蛋有驚喜 好香好滑 時間控制得好好 不過食到牛油香 應該都落左唔少牛油😈 啲牛就不過不失 值得一讚嘅係呢度有好多唔同種類嘅麵俾你選擇3️⃣ 樽仔奶茶呢個應該係成餐最低分既一樣野 唔夠茶味 奶味偏重 呢支野要$18 唔太值整體黎講 呢到啲服務都唔錯 但係唔知係唔係因為出邊有好多人等位 店員會不停行過嚟問你啲野仲要唔要 想幫你清左張枱 然後想你賣單走甘 呢到反而有啲扣分 因為啲野好明顯仲未食完 推薦牛面頰 超讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
當日黎到唔洗排隊 就即刻入得 店員服務都唔錯
呢到係可以掃QR code自助落單 都幾方便😎