2016-12-21 1088 views
味道幾可亂真既素食,我同一般人一樣總以為食素一定係唔好食,冇咩味或冇口感,但係我個老媽子大人話想去red mango 食,我唯有豁出去試吓啦,又估唔到呢度既素食菜餚食落其實同真肉又冇咩分別wo,重點係真心唔油,雖然我平時無肉不歡,但都好怕油膩,所以我最怕素食過油,其實食得素都係想健康D姐,如果餸菜太油的話也不會健康得去邊,所以red mango 算係我食過既素食入面既三甲之一,不會太油,但味道很好,呢到仲要係自助餐,一個半鐘食到飽,真係同老媽子食到攬住個肚走,如果大家同我一樣想素得健康又好味,呢間真心推介~我自己私人激推肉骨茶,冬陰公湯,超好味既乳酪雪糕~
我自己私人激推肉骨茶,冬陰公湯,超好味既乳酪雪糕~
2016-12-21
$180 (Dinner)