2018-07-23 533 views
又係頭痛午餐食乜好, 今日去到荃灣廣場的金不換, 一行六人, 第一個到的是肉碎煎蠔餅飯, 一放入口發覺飯同餸都係凍的, 即找個服務員問, 服務員反問, 係咪叮叮佢, 同事話唔係, 係要換另一個, 服務員好無奈咁帶走了碟飯, 新一碟就正常返, 其他陸續送到, 我點的是蝦炒金邊粉, 味道唔錯, 蝦亦彈牙, 其中五人都差不多食飽之際, 第六份仲未到, 唯有請服務員跟進一下, 最後都到了, 但同事將最後一口飲品飲完放下杯, 唔夠三秒, 服務員就好快咁執枱, 另一個服務員就9秒9放埋張單比我地, 同我地講有好多人等位, 明白的, 快d回枱賺多d, 但可否理會一下食客感受, 真係好似比人趕走咁, 總括味道係不錯, 但服務就可以改善一下.
2018-07-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$55 (Lunch)