2020-02-23 241 views
之前好多人都推介話好好飲同埋啲虎紋好靚 但一路都未試過 因為太多人排隊 之後係荃灣開左一間 見到呢間唔係好多人排隊所以就試左啦~等左差唔多十五分鐘就已經飲得!👍🏻見到啲店員都非常熟練,好快就沖完一杯!💪🏼波霸厚鮮奶 $30價錢中規中矩 價錢同其他賣黑糖珍珠鮮奶個啲店舖都差唔多價錢。珍珠感覺比起其他店舖係大粒啲 屬於非常煙韌既珍珠 好有口感! 珍珠一路食一路有陣黑糖既香味 唔算太甜👍🏻 不過下次我會揀微糖 因為本身個人唔係蟻人👅 佢既鮮奶部份唔係溝奶粉既 係真係用鮮奶沖既! 啲鮮奶好濃郁 好似係用明治鮮奶沖既😚。 整體來說 好飲珍珠好好咬😂 但呢杯野都feel到好高卡路里 飲完又要做多啲運動先得啦😌

波霸厚鮮奶 $30
波霸厚鮮奶
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
波霸厚鮮奶