2019-03-17 131 views
琴日係太子個頭返返下工,晏就又食得少少野,覺得有啲肚餓,之後就周圍行下去搵食,大家都知旺角太子呢啲地方好多餐廳架啦,見同事食牛腩河,抽起條筋又想食,於是就周圍望下邊間便宜,離遠睇到有間大大隻字寫住全場23蚊起粉麵,望入到都見到幾多人食緊,脆脆地一於試下啦,入到去地方都幾乾淨企理,幾光猛,見到有姐姐係到包緊雲吞,望下餐牌,即刻叫左個牛腩湯河,盛惠26蚊,河粉夠淋,但有啲太散,個湯其實都幾好飲,少少咸左啲,飲完會幾口渴,至於個牛腩就都ok既,但其實啲肉都幾韌,好zip牙,個人認為似食緊牛肉多過牛腩,但總括而言以26蚊既價錢都係可以一試的
牛腩河
2019-03-16