2018-04-12
約左朋友喺觀塘食飯,行左一段路先發現原來有一段時間無黎過LM cafe,既然喺開附近就決定過去食。入面環境同以前差唔多,都係有格調,位置夠大夠舒服。餐牌選擇:LM cafe餐牌好多款選擇,基本上冰室食到既野呢到都食到,最難得既係佢加左好多小食同甜品,選擇多,又夠平,真心抵食!時菜 - 生菜 $12我同朋友都話好似好耐無食過菜,咁就決定叫牒菜食下,平時都留意唔到,原來LM cafe散叫菜係咁平,$12炸!!!呢個價錢食到呢種質素既菜真係好不可思議,絕對係全晚最驚喜既事。凱撒沙律 $20食完牒菜之後仲覺肚餓,所以就決定跟餐叫多個凱撒沙律 ,咁$20呢個價錢都可接受,菜略微覺得大塊左`小小,沙律醬不過不失有小小酸,整體還可以既。玉子燒餐肉撈丁 $55份量好大份,玉子燒同餐肉都好好味,玉子燒份量配上牛肉係入面,真係好好味!呢個撈丁重點仲有個汁,不論配上玉子燒、餐肉定係撈丁,個味道都好夾,正!黑松露炒蛋多士餐 $35見到有黑松露炒蛋就決定叫黎試下,黑松露炒蛋放在方形多士上面,再配埋小量菜同薯餅,黑松露算係幾好,味道唔錯,薯餅亦都唔油,整得還可以。LM cafe staff既服務態度係好好,我地真
時菜 - 生菜
凱撒沙律
玉子燒餐肉撈丁
黑松露炒蛋多士餐
LM cafe staff既服務態度係好好,我地真心感受到佢地歡迎客人既感覺,估唔到細細既冰室可以keep住呢樣野,要讚!