2019-02-12 457 views
同朋友一齊出嚟食午餐,仲要帶埋小朋友當然就會揀一間可以拍到車嘅餐廳,最後我哋就選擇咗荃灣廣場食薄餅,係我近排覺得味道都唔錯嘅一間餐廳。因為我哋今次係聖誕節嘅關係,所以就有啲二人餐,我哋叫咗一個價錢最後每人$162講真係好飽,而且價錢都十分之合理,保持到水準。

我哋叫咗一個小食,麵包芝士,麵包都幾鬆軟,如果芝士味再濃一啲就更好,芝士醬汁都十分之多。薄餅方面叫咗火雞薄餅,材料比較少左啲,但味道都幾好食,帶點微辣,皮夠脆口。海鮮意粉味道好味,而且又帶點辣,海鮮方面都份量不少,意粉口感不錯。飲品叫咗一個花茶和一個榛子白朱古力,榛子白朱古力唔太甜,有驚喜,但朱古力味就比較少。

2018-12-21