2022-05-02
見到話係任食 我地兩個人叫左一隻雞 整辣雞煲其實味道幾好 有層次既雞煲又幾香 不過肉質就麻麻 有啲唔知係老定鞋 不過一定唔係滑 老闆娘一直強調新鮮即刻煲出黎 無味精 真材實料 我地都無質疑的問題就黎了 通常食雞煲 都係食到咁上下就會想叫其他嘢打邊爐料換個口味 尤其呢啲任食煲 但係老闆娘唔比 話一定要食晒隻雞先 都唔好話我地實際食唔食得晒 我想換下口味食都得掛然後我地叫既時候 佢亦無提過我地話未食晒雞唔比叫其他 如果唔係我地就唔會叫一隻雞 半隻就算跟住我地照食啦 其實已經好飽 差啲都食唔落其他嘢 煲雞開始水少 開始鹹 我地就話想加水 話鹹 跟住老闆娘又係度話 我地真材實料 只會係濃味 唔會係鹹 因為無味精 當刻真係問晒號 濃味係濃味 咁但係 就係鹹啊嘛 兩者無衝突架wor 鹹就係鹹架啦😂😂😂 可唔可以快啲加湯俾我跟住終於可以叫下其他嘢食 嗰啲肥牛豬肉 十分唔掂 如果個雞煲呢個價錢加任食 係我唔可以一邊食其他嘢仲要其他材料質素咁差 真係唔值 個雞本身無問題 雖然亦未話真係咁好 但係成件事加埋啲服務態度真係令人少失望
我地兩個人叫左一隻雞 整辣雞煲