我們一行七人正週圍盤算在那間開餐, 但見老細好努力咁推介, 又話可以有印度餐,中式及西式兼有室外海景枱. 我哋問有冇蚊㗎, 佢答冇, 如果有佢哋有蚊香,就係咁比佢引咗入去.就係太多選擇, 一時間不知叫乜好. 擾攘一輪後, 終於有所決定, 期間只見老細(估佢係)好忙咁走出走入.我們叫了七個餐, 每個餐都同樣有湯, 前菜, 甜品及餐茶. 轉頭老細好快拿了刀叉等工具放在杯上放低, 嘩乜咁似茶餐廳嘅, 跟著又拿來一碟沙律,春卷及多士, 話足夠你哋七人份量,你哋自己分啦??嘩咁都得坐坐吓, 真係有好多蚊, 叫老細來, 轉頭拿了一合蚊香及打火機比我哋, 佢話好忙叫我哋食自己, 於是我們又張羅點著的蚊香放在那裡(因為蚊香盒內是沒有座的).雖然d食物唔係太難食, (其實好似咖哩和薄餅都係隔離店的出店), 但係d 服務就不敢恭維, 好似引咗你入嚟就話之你. 好似甜品本來可以選擇芝士餅或雪糕, 但佢見你食完主菜就即刻拿了七杯好求其的雪糕放係枱(隻杯唔同款之餘裡面的雪糕有大有細), 我哋問乜唔係有芝士餅揀咩, 佢一句答賣哂就走咗去,有嗰種有得你食就食,唔好問咁多的感覺.到埋單時間, 問佢收唔收咭, 佢又好冷

到埋單時間, 問佢收唔收咭, 佢又好冷漠咁答部機壞咗

埋單每人$110, 服務比一般茶餐廳還差
七人份量的前菜