2008-10-30 90 views
第一次黎幫襯,一入去見到waitress都係著住越南人既衫,估計應該係越南人開,會幾地道卦!!全店九成係卡位,中間個d都幾迫,後面仲要坐左個細路係咁郁,搞到我坐得好唔舒服!!叫左個生牛河,粉卷,香茅豬扒+春卷撈檬,青蠔(青口),牛肉蝦片,估唔到d牛幾正喎,但太多河粉,青口都幾好,個粉卷太飽了,兩個人食真係太多,老板娘仲會周圍同d客傾計,感覺幾親切!!兩個人叫得太多,食到超飽,埋單二百蚊,總括黎講食物唔錯,又幾抵食,只係有d茶餐廳feel,仲有電視睇添!!見到個餐牌好多野想試,下次一定會再黎!!
生牛河
粉卷
青蠔
牛肉蝦片
$100 (Dinner)
生牛河
粉卷