2020-06-21
第一次幫襯, 之前睇過啲食評,有好有壞,所以都有啲擔心,結果都ok, 不過服務質素有待改善。之前已經留座,另一半早左幾個字去到,想先入座,但職員表示要再等10分鐘,但眼見係有空位,可能唔係俾我地坐所以冇得入⋯之後睇menu, 發現佢牛肉個頁改咗啲價錢做100g, (我見之前啲食評相有啲係200g 價錢)但旁邊又細隻字寫咗min.200g, 感覺有點誤導,以為好平,其實價錢係double 或以上。我哋叫咗兩個牛扒、薯蓉、兩杯coke zero, 但佢只黎左一杯zero, 我哋同個職員講(職員係用英語溝通),佢就拎咗兩個吉杯同倒水俾我地,其實唔清楚可以再問我,可以講多次⋯之後拎咗切好未煮嘅扒俾我地睇,話其中一塊切多咗,變咗300g, 咁冇所謂嘅,食多啲囉,咁佢都幾好,話300g 會free 一杯啤酒,補返杯冇嚟既zero🙂一塊係肉眼,一塊係rump cap, 兩塊都叫咗medium rare, 所以熟咗啲都唔緊要。我覺得食材質素好已經贏咗一半,le 兩塊扒亦都煮得唔錯,幾好味,如果鐵板角落的鹽多番啲就更好。個薯蓉都唔錯。我哋食完冇耐已經有位職員問我地有冇興趣叫埋甜品,真係好員工,我本身都想
我哋食完冇耐已經有位職員問我地有冇興趣叫埋甜品,真係好員工,我本身都想試食評有人介紹嗰個沖繩醬爆冬甩🍩,但原來已經改咗做蘋果批,咁就叫咗個批試吓。 等左好一陣終於黎,連雪糕上,一熱一凍,加上個批唔太甜,雪糕邊亦都有d蘋果蓉,一齊食都幾好味。
總括嚟講,食物質素好,不過staff 要再nice d 同多啲溝通,英語職員都要聽客人嘅說話再作合適嘅回應。