我已經唔係第一次嚟呢間位於尖沙咀嘅——🌟鳥語 - Floom Floom🌟 @floomfloom 💕今次想試埋佢哋其他意粉菜式😍每次黎都會覺得呢度嘅裝修好寫意,而且食物賣相精緻特別📷味道又好食😋店員都好Nice👍🏻._./ 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙖 /🖤|魔鬼(墨汁)紅菜頭雪糕意粉伴日本甲紋魷魚|🦑呢個意粉一上枱已經比啲顏色吸引住,成到意粉都係粉紅色💗再配埋黑色嘅墨汁忌廉,仲要有雪糕造型🍦影相已經好靚啦😍味道亦都超好食,意粉嘅忌廉汁夠結身同多,每一啖意粉都可以沾滿晒忌廉汁💕而個魷魚🦑估唔到係咁彈牙爽口,鮮味十足👍🏻•/ 𝙈𝙖𝙞𝙣 /🤎|月見大啡茹白松露野菌意大利飯|🍄意大利飯夠濕潤,滿滿嘅白松露汁加埋芝士碎🧀喺面頭,成個質感好Creamy,再配埋蛋黃汁🥚成個意大利飯個口感同味道都好正😋又係好好食🌟•/ 𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨 /☕️|芝士奶蓋蕉糖拿鐵+懸浮棉花糖|🦄對於呢杯嘢飲好期待😍飲品整得好精緻,面頭有Unicon🦄懸浮棉花糖,好可愛唔捨得食💕一上枱即刻狂影相📸️唔止睇得,味道都好正,淡淡嘅Latte配埋啲焦糖脆脆,唔會太甜,味道啱啱好💕仲有少少鹹味嘅芝士奶蓋,好夾👍🏻·🍫|特濃朱古力香蕉牛乳沙冰|🍌呢杯一
._.
/ 𝙋𝙖𝙨𝙩𝙖 /
🖤|魔鬼(墨汁)紅菜頭雪糕意粉伴日本甲紋魷魚|🦑

/ 𝙈𝙖𝙞𝙣 /
🤎|月見大啡茹白松露野菌意大利飯|🍄

/ 𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨 /
☕️|芝士奶蓋蕉糖拿鐵+懸浮棉花糖|🦄
🍫|特濃朱古力香蕉牛乳沙冰|🍌
呢杯一上枱已經見到滿滿嘅朱古力🍫佈滿整個飲品,香濃嘅朱古力再配埋打成好結身嘅香蕉🍌,好香濃,味道超夾呀💕
._.
@floomfloom