喂喂喂,朋友,介紹 yat 間面店喇,食嘅時候真係有種回到街邊小食攤嘅感覺。首先,嗒到碟豬紅呀,嘩,真係夠哂彈牙,入到口感覺到滑溜溜咁落肚,真係好滋味!幾好嚟,经常食車仔面都少點酸齊佢,今次試下,意外地發現質地脆爽、醋味啱啱好,有一種「夠哂水準」嘅驚喜。黎講下啲油麵,煮得啱啱好,唔會太軟熟成爛渣渣,咬落有嚼勁。再加上啲雞翼尖、牛脯,雞翼尖微微香脆,但牛脯就較為碎,味道係贊但質感上有少少失分。服務方面真係唔錯,店員態度親切,盡力推介自家嘅咖喱汁。但衛生方面嘅確要醒神,骨渣同汁漬喺檯上唔係太討好。整體嚟講,如果你身處附近,想食返口地道味,嚟呢度搵食絕對無失望。總結返,食得開車仔麵嘅你,睇吓遇唔遇到心水餸就決定落單嘅款式,唔好錯過。最後,個柚皮我都係要推一推,係真材實料嚟架!🤤👍👌