2009-02-28 19 views
今晚同老公2個去左食dinner, 叫左半隻豉油雞$38, 味道清清地, 唔會太鹹, 雞肉都幾滑下, 哩碟雞係特價小菜, 特價小菜總共有6-7款任揀, 2位可選一款.檸汁香酥骨$6x, 味道普普通通, 肉質就麻麻地, 多數都係中間有條白色軟骨既肉, (煮開飯既都會知近軟骨既肉會硬少少唔夠淋) 雖然肉質麻麻地, 但係炸得唔錯, 唔算肥膩, 配檸汁都幾開胃下.再叫一個魚湯浸菠菜$58, 我覺得蒜頭唔夠多, 魚湯湯底唔夠濃, 成碟餸都唔夠味, 太清淡.加一個白飯, 另送5片西瓜, 不過真係好細塊下.用左上次食晚飯送既$50 coupon後, 埋單每人$75, 再令送一張$50 coupon供下次晚飯用. 如果唔係有張$50 coupon, 我諗我下次都唔會再幫襯.

加一個白飯, 另送5片西瓜, 不過真係好細塊下.

$75 (Dinner)
  • 特價小菜 - 豉油雞