2007-02-28
今日午飯吃豬扒煎蛋飯$23今日1:25坐低, 叫了個飯, 等到1:50才上到飯.鄰座客人比我遲來, 叫生菜豬扒飯, 比我的還快到, 人家吃到一半我個飯才到. 但睇在樓面侍應阿姐阿叔和廚房的都是約五十歲的中年, 我也就算是敬老不投訴, 但也有客人等得不耐煩開口催促. 如果趕時間真的不要在peak hour來.下午要上堂, 唯有在10分鐘內解決碟飯. 煎豬扒算可口軟身不韌, 只是煎不是炸, 但略為油膩, 而且比想像中薄身, 煎蛋普通. 總括, 普通貨色, 比街外其他好少少.服務除了慢, 其實都唔錯. 鄰座客人點了奶醬厚多士, 來了後客人扭計話太少醬, 阿姐都肯收回去加醬, 算係咁.店鋪細, 環境幾逼, 坐到背貼背, 阿姐上菜都走唔過條通道, 要客人自己走過來接手如果想食炸豬扒, 建議西環莉苑鍋貼大王, 又平又即叫即炸.
今日1:25坐低, 叫了個飯, 等到1:50才上到飯.
如果想食炸豬扒, 建議西環莉苑鍋貼大王, 又平又即叫即炸.