2018-02-25 500 views
同朋友約咗十世想去食韓燒,終於比我約到佢 咁啱出元朗就係元朗搵食。見到元朗得韓舍一間韓燒,但係我印象中,旺角個間韓舍服務定味道都唔多好。友人說服自己:唔同地區可能好啲呢。咁好啦,我比次機會佢啦 食物款式好多,熱食有炸物、焗芝士南瓜、水煮魚,仲有壽司、凍海鮮、沙律,燒嘅肉有厚五花腩、單骨雞翼、一口豚肉等等,真係有太多不能盡錄。最緊要有得自製格仔餅、章魚小丸子同辣炒年糕!!食物唔可以話好好食,只可以話正正常常,仲有刺身任食,但個八爪魚刺身太鹹可以唔叫。仲有大大個甜品櫃。佢啲甜品好食過主食,尤其是個Tiramisu,加上仲有自製雪條同綿花糖機有得食仲有得玩。唔好唔記得門口格離有阿華田爆谷同埋最入面有雪櫃任食雪糕,我唔記得食雪糕呀呀呀呀!!而且佢哋個服務態度比我想像中好喎,換爐個張吸油紙,叫咗幾次都唔覺麻煩加無西面,好過旺角個間。我地5點入座7點前離座就$128一個人,但佢話三人同行,只計二人價錢,圍翻一個人加埋一$100都唔洗,咁抵?以後食元朗依間唔會去旺角個間架啦
同朋友約咗十世想去食韓燒,終於比我約到佢
咁啱出元朗就係元朗搵食。
見到元朗得韓舍一間韓燒,但係我印象中,
旺角個間韓舍服務定味道都唔多好。
友人說服自己:唔同地區可能好啲呢。
咁好啦,我比次機會佢啦

最緊要有得自製格仔餅、章魚小丸子同辣炒年糕!!

食物唔可以話好好食,只可以話正正常常,
仲有刺身任食,但個八爪魚刺身太鹹可以唔叫。

仲有大大個甜品櫃。

而且佢哋個服務態度比我想像中好喎,
換爐個張吸油紙,叫咗幾次都唔覺麻煩加無西面,好過旺角個間。

我地5點入座7點前離座就$128一個人,

以後食元朗依間唔會去旺角個間架啦

2018-02-22
$98 (Dinner)